DodiKids.ro (dodikids.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • GLS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 399,00 RON   →   20,00 RON
    399,00 RON sau peste   →   0,00 RON

LIVRAREA

1 Conditii de livrare si plata

Termenul de livrare este de la 1 pana la 3 zile lucratoare, socotind de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul din produsele comandate de dumneavoastra nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens.

2 Modalitati de livrare

Livrarea coletului se face prin curier rapid: GLS , direct la adresa indicata de dumneavoastra. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon.

3 Taxe de transport

Cheltuieli de livrare:

  • La comenzi de peste 500 lei transportul este GRATUIT.
  • La comenzi sub valoarea de 500 lei: 20 RON ( colete cuprinse intre 500g-1000g; pentru fiecere 5000g peste, se adauga cate 1 leu )

Preturile afisate in dreptul produselor cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.

Produsele vor fi livrate prin GLS .

Plata comenzii se face ramburs, la ridicarea coletului.

4 Localitati de livrare

Produsele pot fi livrate in orice locatie din tara. Dupa plasarea comenzii veti fi instiintata cu privire la firma de curierat prin care veti primi coletul.

RETURUL

 Returnarea se face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata sau modificata.

Pentru retur va rog sa ne contactati la 0729480366.

Cererile de retur completate in afara programului de lucru, respectiv Luni – Vineri orele 08:00 – 16:00 se vor procesa a doua zi. Cererile de retur completate vineri dupa orele 16:00 se vor procesa in ziua de luni a urmatoarei saptamani.

Cheltuielile cu returnarea/reexpedierea produselor vor fi suportate de cumparator. In cazul in care acesta doreste schimbarea produselor, va achita taxa de expediere, in valoare  minim de 25 lei, in momentul in care va primi coletul cu produsele solicitate. In cazul in care doreste restituirea banilor, cumparatorul va suporta, de asemenea, taxa de expediere, ce este calculata in functie de volumul coletului, avand posibilitatea sa returneze produselor prin intermediul oricarei firme de curierat sau cu ajutorul nostru , lasand adresa la nr de tel. 0729480366.

 Returul produselor personalizate se poate face cu suportarea a 50% din costurile de personalizare.  Și suportarea costurilor de tur retur a coletului. 

Trusou simplu 60lei , cufăr 50lei , botosi 70lei , brodat camasa 110lei, cămașă imprimata 100lei, aripioare 60lei.

 Sau gratuit in magazinul Dodikids din Ploiesti Shopping City.

Va multumim pentru intelegere!